Ook voor uitvaartverzorging in Blokzijl kunt u terecht bij Uitvaartverzorging Van Dijk. Ongeacht waar uw bent verzekerd. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag wij bereikbaar.

Na het overlijden van een geliefde kunt u ons bellen. U neemt rechtstreeks met een van de uitvaartverzorgers contact op. Met de uitvaartverzorger spreekt u een tijdstip af om de uitvaart te bespreken. Na de bespreking zal hij/zij de uitvaart naar uw wens(en) regelen voor zover het mogelijk is.

Er blijft altijd ruimte over om dingen zelf te doen.

Op de dag van de uitvaart zijn er voor zover mogelijk 2 personen van ons aanwezig. Zo zijn wij optimaal beschikbaar om u en uw familie op een goede manier te begeleiden naar begraafplaats of crematorium.

Na de uitvaart houdt het contact met ons (nog) niet op. Er is altijd een contactmoment met u om terug te kijken. Mochten er punten zijn die beter hadden gekund, dan kunt u die op dat moment aangeven.

Ook bekijken we of er behoefte is om een dankbetuiging te plaatsen of middels een kaartje te versturen.

Een grafmonument is vaak het laatste wat u wilt uitzoeken. Ook daarin kunnen we u van advies voorzien.

Eens per jaar organiseren we een thema-avond. Deze avond is voor mensen die met een verlies te maken hebben gehad. Ook u bent daar van harte welkom. Een persoonlijke uitnodiging sturen wij u toe. Het is goed om met lotgenoten in contact te komen. Veelal proberen we met elkaar in gesprek te komen op zo’n avond, maar luisteren is ook prima.

Tenslotte: woont u in Blokzijl? Ook voor uitvaartverzorging in Blokzijl kunt u terecht bij Uitvaartverzorging Van Dijk.

Herbien Marijs, Nienke Apperlo, Helmich van Dijk